Wat bied ik u bij Mistinguett?
Service » Producten » CYCLO REPAIR PROGRAM

CYCLO REPAIR PROGRAM

Institut Esthederm zorgde voor een spectaculaire primeur in de cosmetiek: een uitzonderlijke synergie tussen verzorgingsproducten en een voedingssupplement gebaseerd op hetzelfde complex van jeugdherstellende werkstoffen: CYCLANOL�. Dit zorgt voor snelle en meer duurzame resultaten: de huid van gezicht �n lichaam is mooier, sterker en jonger. Het programma bestaat uit vijf verschillende producten.

Cr�me de Jeunesse gezicht en hals
Geeft de huid body en stevigheid en vermindert rimpeltjes. De huid is compact, de gelaatscontouren zijn strakker gevormd, de teint straalt.

Cyclo Repair ProgramLait de Jeunesse buste en lichaam
Intense hydratatie, beschermt en maakt de huid als van satijn. Voor een zichtbaar strakkere, gladdere en stralende huid.

Concentr� de Jeunesse 21 dagen gezicht en hals
Intensiveert de werking van de cr�me en zorgt voor een complete heropbouw van de huid in die periode waarin zij verzwakt is. De huid ontdekt een nieuwe kracht. Zij is steviger, compacter, heropgebouwd.

Nutriments de Jeunesse 21 dagen �voedingssupplement
Een echte booster van de cosmeticaverzorging. Vooral de anti-rimpelwerking wordt spectaculair verbeterd. Dankzij Vitamine E ziet de huid er bovendien stralend uit en verminderen de tekenen van veroudering.

Soin de Jeunesse Global � oogcontour
De oogopslag verjongt in 21 dagen, dankzij de exclusieve technologie, beschermd door 5 patenten. Door het herprogrammeren van de door veroudering falende huidfuncties zal deze romige cr�me de uiterst dunne huid rondom de ogen verstevigen, tonifi�ren en gladstrijken. De oogopslag wordt groter en zichtbaar jonger.